11 ago 2016, 21:39

Лека нощ 

  Poesía
340 0 4

Лека нощ

 

Заспи спокойно, някъде,

далеч в безкрая.

Безсънието мое

ще те омае.

 

Нощта ще дойде тутакси

да те поеме.

Ще те положи в скута си

тя, като мене.

 

Сънят ти неусетно

ще те полази,

на топло да те сгуши

във свойте пазви.

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??