Лека нощ на добрите момичета,
които заспиват кротко в нощта,
които сънуват нежно обичане,
които мечтаят за страсти и грях.
Лека нощ на добрите момичета,
които бленуват мъжки тела,
които жадуват ласки и вричане,
пламенни устни, горещи бедра.
Лека нощ на добрите момичета,
а лошите дълго няма да спим,
сладостни нощи, дълги ще имаме,
в любовния пламък ще изгорим.
Добро утро, лоши момичета!
И при Вас ли беше дивна нощта?
Дяволски тайни ще носим в душите си,
а денем ще бъдем ангелски смях.
Автор: Пламена Владимирова
© Пламена Владимирова Все права защищены
Благодаря за хубавите думи, Ачо!
Светли и усмихнати празници на всички!