Да те видя, но не мисля, когато си със спуснати коси
и навеждаш леко поглед на ляво с дясна ръка слагаш кичури грижовно, бавно зад ухо
поглеждаш ме под мигли леко наведена и знам оправяш ми деня
Лека нощ, бейби, сънувай Сидни и Канбера
нямам вятър в мачтата и платното смених
не знам къде си
Добър ден, жутем, но друга
перфектно знаеше френски
чакам под друг прозорец
и ти желая цялото щастие на света
точно ти заслужаваш това
п.с. сътворено под звуци на
Toto Cutugno - Beona Notte
© Stew Carrey Все права защищены