3.10.2023 г., 16:31 ч.

Лека нощ и добър ден 

  Поезия » Любовна
213 1 0

Да те видя, но не мисля, когато си със спуснати коси

и навеждаш леко поглед на ляво с дясна ръка слагаш кичури грижовно, бавно зад ухо

поглеждаш ме под мигли леко наведена и знам оправяш ми деня

 

Лека нощ, бейби, сънувай Сидни и Канбера

нямам вятър в мачтата и платното смених

не знам къде си

 

Добър ден, жутем, но друга

перфектно знаеше френски

чакам под друг прозорец

 

 и ти желая цялото щастие на света

           точно ти заслужаваш това

   п.с. сътворено под звуци на 

       Toto Cutugno - Beona Notte

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??