9 дек. 2009 г., 14:36

Лека нощ, спомени 

  Поэзия
3856 0 9

Спомени, гости неканени,

как се промъкнахте вкъщи,

нямам с какво да ви храня,

отдавна и виното свърши.

 

Спомени, сводници стари,

носите весели знаци,

момичето, дето оставихте,

вече за никой не плаче.

 

Спомени, чувства заровени,

нямате място при мен,

родени от нощи разгонени,

държали сърцето ми в плен.

 

Спомени, алчни лихвари,

нали ви платих с младостта,

нямам какво да прежаля,

дори ми се свиди нощта.

© Ивон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??