8 окт. 2013 г., 21:28

Летеж насън 

  Поэзия
703 0 7

 

ЛЕТЕЖ НАСЪН

 

"Посветено само на тези, които са летели насън"

Не усещам, че заспивам,
а съм полегнал, уморен,
и искам или не искам,
политам, в полет вдъхновен.

Кой дава ми криле за този полет,
изпратен, без посока, без компас,
дали това е щура мисъл
или пък щурманът съм аз.

Летя си и криле размахвам,
засилвам се, планирам и вися,
между въздух, мечти и състояние,
летя на воля, светя и горя.

След полета такъв земя не искам,
дори прекрасна да е тя,
не искам за съдбата непоискана
човек да ставам, с дух и със душа!
 
 
 

© Лордли Милордов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??