15 авг. 2006 г., 16:01

Летен блян 

  Поэзия » Любовная
1336 0 13
Как искам днес -
задрямала на плажа -
да вкусиш от солената ми кожа.
И колко нежно ме обичаш
да ми кажеш,
глава си кротко на гърдите ми
положил.
А аз да се опивам от
косите ти,
поели жадно мокро-морски аромат
и с малка раковина
да заклевам дните ти
да бъдат мои,
а ти в нощите си -
с мен богат!

© Мая Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??