15.08.2006 г., 16:01 ч.

Летен блян 

  Поезия » Любовна
1331 0 13
Как искам днес -
задрямала на плажа -
да вкусиш от солената ми кожа.
И колко нежно ме обичаш
да ми кажеш,
глава си кротко на гърдите ми
положил.
А аз да се опивам от
косите ти,
поели жадно мокро-морски аромат
и с малка раковина
да заклевам дните ти
да бъдат мои,
а ти в нощите си -
с мен богат!

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??