23 дек. 2007 г., 08:58

Летен спомен 

  Поэзия » Пейзажная
1071 0 39

 

 

                                              

                   

                    Вечерта преваля,

                    потулва светлината,

                    вечерница изгрява,

                    търкулва се луната.

 

                    Птиците замират

                    нейде в тишината,

                    южнякът пак полъхва,

                    сам бродник в тъмнината.

 

                    Някъде припламват

                    фенери на светулки,

                    започва жив концерт

                    от щурчови цигулки.

                              

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??