26 мар. 2010 г., 15:14

Летене 

  Поэзия » Другая
832 0 5

Понякога се чудя що е да си птичка -

летиш си без пари, билет или без раница.

Политнеш ли високо, виждаш всичко.

И нямаш крайна спирка. Нито граници.

 

Понякога си мисля колко е прекрасно

простора да разцепваш със крилете си.

И няма начин да ти стане тясно -

съседите ти са тревата и планетите.

 

И никога не ще да бъда аз самичка,

щом имам слънцето за свой приятел.

Ах, колко много искам да съм птичка,

летяща из земята необятна.

 

А казват ми, че щастието е летене

и просто трябва с някой да го споделиш.

Готова съм крилете си да взема.

А ти готов ли си със мен да полетиш?

© Теди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??