18 февр. 2021 г., 08:50

Летище 

  Поэзия
202 0 0

Забрана за кацане!
Пистите - стегнал ги студ.
По гладкото сиво стъкло на небето
пързалят се облаци.
Хастарът - пробит;
от него снeгът се изтупва.
Мъглата - прободена с фаровете на
посрещачите.

 

Небето не пуска!

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??