16 авг. 2010 г., 10:05

Летни рими 

  Поэзия » Юмористическая
1376 0 22

 

НАТЮРМОРТ

 

На тази видна особа,

познавам ù гардероба,

но при вида ù на плажа –

явно е сдала багажа.

                                          

 

НОВА ВЕРСИЯ

 

„На гол тумбак – чифте пищови”

ето я как възкръсна отново:

въоръжихме се, щем-не щем,

на гол корем с gsm.

 

 

ГЛОБАЛНА МОДА

 

Нищичко отпред,

нищичко отзад –

само впити погледи юнашки.

Как да не воюва този свят,

щом и гащите смени със прашки?

 

ЛЕТНИ МЪКИ

 

Най-после има израз зора ù:

на чироз вече заприлича,

че уж гори, гори калории...

Ала ума си не опича.

 

 

НА ПОКАЗ

 

Че сменя се все пак ориентира,

се забелязва рано или късно –

мъжът все по-кокетно се гримира,

а пък жената почна да се бръсне.

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??