НАТЮРМОРТ
На тази видна особа,
познавам ù гардероба,
но при вида ù на плажа –
явно е сдала багажа.
НОВА ВЕРСИЯ
„На гол тумбак – чифте пищови”
ето я как възкръсна отново:
въоръжихме се, щем-не щем,
на гол корем с gsm.
ГЛОБАЛНА МОДА
Нищичко отпред,
нищичко отзад –
само впити погледи юнашки.
Как да не воюва този свят,
щом и гащите смени със прашки?
ЛЕТНИ МЪКИ
Най-после има израз зора ù:
на чироз вече заприлича,
че уж гори, гори калории...
Ала ума си не опича.
НА ПОКАЗ
Че сменя се все пак ориентира,
се забелязва рано или късно –
мъжът все по-кокетно се гримира,
а пък жената почна да се бръсне.
© Борко Бърборко All rights reserved.
Много точни попадения-цели пет десетки
Достойно за първо място на Международния Фестивал на хумора в гр. Габрово - 14 до 22 май 2011
Поздравления!!!