"Летящото човече" е авторски текст за песента "Titanium" на David Guetta и Sia -> www.youtube.com/watch?v=9N5ypFoHguY
Всяка игра си има свои правила,
които е нужно да следиш,
явно това човечето не осъзна,
защото реши да полети...
И полетя, без крила, полетя, полетя...
Законите наруши, без крила полетя...
Спряха го, наивника, още в началото,
принуден бе да изтърпи всички последствия.
Как във прахта човечето се озова,
даже за миг и не разбра.
Казаха му: "Смел и упорит бъди!"
и пак реши да полети...
И полетя, без крила, полетя, полетя...
Законите наруши, този път прекали.
Спряха го, нахалника, още в началото,
принуден бе да изтърпи всички поледствия.
... Всички последствия! (х2)
Студ, мрак, тих плач, угаснало желание,
тъжно е да бъдеш зъл.
Наивникът изтърпя всички последствия...
Нахалникът изтърпя всички последствия...
Нещастникът изтърпя всички последствия...
Човечето изтърпя всички последствия!
... Всички последствия!
© Йордан Йорданов Все права защищены