19.05.2012 г., 0:43 ч.

Летящото човече 

  Поезия » Друга
483 0 0

"Летящото човече" е авторски текст за песента "Titanium" на David Guetta и Sia -> www.youtube.com/watch?v=9N5ypFoHguY

 

 

 

Всяка игра си има свои правила,

които е нужно да следиш,

явно това човечето не осъзна,

защото реши да полети...

 

И полетя, без крила, полетя, полетя...

Законите наруши, без крила полетя...

Спряха го, наивника, още в началото,

принуден бе да изтърпи всички последствия.

 

Как във прахта човечето се озова,

даже за миг и не разбра.

Казаха му: "Смел и упорит бъди!"

и пак реши да полети...

 

И полетя, без крила, полетя, полетя...

Законите наруши, този път прекали.

Спряха го, нахалника, още в началото,

принуден бе да изтърпи всички поледствия.

... Всички последствия! (х2)

 

Студ, мрак, тих плач, угаснало желание,

тъжно е да бъдеш зъл.

Наивникът изтърпя всички последствия...

Нахалникът изтърпя всички последствия...

Нещастникът изтърпя всички последствия...

Човечето изтърпя всички последствия!

... Всички последствия!

 

© Йордан Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??