10 авг. 2014 г., 19:08  

Леви, десни... 

  Поэзия » Гражданская
387 0 1

Септември ,,превърна" в май

нашият  пролетариат,

 

за себе си направи рай,

за другите остави ад!

 

Леви-десни, леви-десни,

и ,,върви" напред със песни!

 

Лявото отива в дясно

и ни става много тясно,

 

уж е дясно, но лилаво

и отива то  пък в ляво!

 

Ето как пролетариата

си оплете сам краката!

 

С политика късокрака

до един ни той разплака!

© Исмаил Али Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??