14 сент. 2013 г., 19:46

Личен портрет 

  Поэзия » Философская
629 0 1

Отново в началото стоя

след всичко направено,

наново бъдещето кроя –

с минало незабравено.

 

Винаги е трудно началото,

но постепенно се адаптира,

защото спрем ли стъпалото

и тялото наскоро умира.

 

За сбъдване на всички мечти

трябва да продължим напред,

затова със затворени очи –

към мечтания личен портрет.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??