14.09.2013 г., 19:46 ч.

Личен портрет 

  Поезия » Философска
634 0 1

Отново в началото стоя

след всичко направено,

наново бъдещето кроя –

с минало незабравено.

 

Винаги е трудно началото,

но постепенно се адаптира,

защото спрем ли стъпалото

и тялото наскоро умира.

 

За сбъдване на всички мечти

трябва да продължим напред,

затова със затворени очи –

към мечтания личен портрет.

© Никица Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??