23 июн. 2016 г., 13:10

Лично 

  Поэзия » Другая
402 0 0

И всеки загубил е някого, 
всеки има за кого да тъжи, 
животът така се нарежда понякога, 
че с болка проливаш сълзи.

 

И имаме само надеждата 
"Дано съхрани си душата!",
че иначе гледаме в бездната, 
останалите тук на земята...

~Десислава К.~

© Десислава Консулова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??