18 мая 2022 г., 08:18

Лично 

  Поэзия
222 0 4

Денем гоня пеперуди,
а по залез тичам с хвърчила.
Събирам детелини - изумруди
и нощем със светулките блестя.

Понякога се разпилявам
и литвам по следите на глухарче.
Понякога и птича песен ставам
и уча душата да не плаче.

От дъгата свивам си венец
и попивам всеки цвят - роса.
Дъжда превръщам в сребърен прашец
и със слънцето се къпя в светлина!

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??