7 янв. 2019 г., 12:35  

Лично мнение 

  Поэзия
612 1 0

Личното мнение колко е лично,

има ли в него душа?

Е ли тълпата фатално безлична

или пък няма тълпа?

Тези които се имат за вещи

как изпълзяха от мрака?

Пита ли някой знаят ли нещо

или да следва ги чака?

Важни въпроси

и отговор всеки, знае, за себе си има,

но отговорност за мнение да носи

гледа да му се размине.

© Диди Генова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??