Л- ицето ти мога ли да погаля?
И- тихи думи да шептя?
Д- али ще ми позволиш да те докосна,
И- ли рано е сърцето си да подаря...
Я- сно гласа ти искам да дочуя
И- в прегръдките ти да заспя!
Д- аваш ми единствен ти любов и топлина.
А- х, как искам с теб отново да се веселя!
Н- е, от мен недей да бягаш,
Ч- овека, който търсех, си ти и ще те
О- бичам, разбери!
© Илиева Все права защищены