23 апр. 2021 г., 14:47

Липса 

  Поэзия » Любовная
782 1 3

Усмивка си. Желана и красива.
Разпалваща пожари загасени,
разтапяща и тръпките във мене,
дано поне за малко си щастлива.

Гласът ти...Тембърът, смехът ти -
напомня на безкрайни летни нощи,
напомня на море и плаж среднощен...
А липсват само допира... дъхът ти...
И тялото ти липсващо ми нощем,
и кожата ти нежна и горяща,
очите ти от страст пламтящи...
Какво ли може да ми липсва още?
 

© Васил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много е хубаво и е грях, че е останало незабелязано.
  • Благодаря ,Щураче!
  • Чувствено! Харесва ми. Умееш краткото и силното, а това означава точното
Предложения
: ??:??