21 нояб. 2014 г., 14:30

Липсваш 

  Поэзия » Любовная
551 0 1

Ако имаш само един ден в живота,
в който от песен си всяка една нота,
и чувстваш се цял и напълно завършен.
Дали ще си помислиш че си съвършен?

 

Да си допрян до тялото на мечтите си,
и с нея би изкарал до старините си,
и тя да те обича и да те обожава,
дори за този ден, да живееш си заслужава.

 

На кръстопът се срещате и отлитате.

Един от друг далеч без да опитате,
да продължите туй, което двамата желаете,
какво ще стане, просто няма как да знаете.

 

Безсънни нощи прекарани в размисли,
дали така е правилно наистина или
за нас съдбата безмилостно е отредила,
да сме далеч един от друг, ама насила.

© Спомен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "без да опитате"...
    По-добре късно (а късно време няма) отколкото никога.
    Но само, ако е все още "двамата"
    Мисля си нещо, ако съм права, ти ще се сетиш какво
Предложения
: ??:??