3 июн. 2009 г., 11:54

Липсваш 

  Поэзия
690 0 1

Тършувам в праха на живота
за въглена, палещ огньове.
Разравям утихнали клади,
с надежда да парне в ръцете.
Студът, без пощада, сковава,
без твоите тихи жарави.
Увяхват безмълвни цветята,
непоникнали още от рано.
Трудно се диша без тебе.
Тягост обзема във дните.
Трябваш ми - близо до мене!
Инак не мога. Живи ме!

© Никодим Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Копнежен стих написан с много любов!Поздравления и възхита от мен!
Предложения
: ??:??