25 июн. 2009 г., 00:41  

Липсваш 

  Поэзия » Любовная
1214 0 5

Дъхът на липи за теб ми напомня,

желая да пия с теб аромата
тогава, когато навън бе студено
и можех да топля с дъха си мечтата.

Ръцете ти нежни целувах тогава,
с любов се докосвах до твоето тяло.
И толкова трепет съм носил в сърцето.
Не можех да мигна защото все страдах.

И колко съм чакал аз тебе да срещна -
да мога отново с усмивка да грея,
и струните в сърцето да докосна,
дори и слят с тебе - чувствах те студена.

Опитвах себе си да бъда сякаш.
И вяра исках да покажа, за да ме приемеш
не можех и не исках да те губя,
ти всичко значеше за мене.

И пустота самотна ме обземаше тогава,
когато тръгваше си вечер изморена
и погледа си аз от тебе трудно бе да снема,
не исках да те пусна никъде без мене.

Не мога аз да спра да те обичам,
прости ми силата и слабостта ми
Сърцето ми не може без тебе да бие.
Душата ми плаче за тебе, наранена...

 

 

На Н.

© Милен Флоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??