8 нояб. 2008 г., 20:45

Липсваш ми! 

  Поэзия » Любовная
1049 0 3

Липсваш ми!

Без тебе слънцето не е така красиво!

Липсваш ми!

Дори цветята губят своя аромат!

Липсваш ми!

И сякаш нищо в мене не е живо!

Липсваш ми!

Светът потънал е във мрачен цвят!

 

Липсваш ми !

Любовта ми все към тебе се издига!

Липсваш ми!

Жадувам пак да видя твоя лик!

Липсваш ми!

И въздухът не ми достига!

Липсваш ми!

В нощта дали ще чуеш моя вик?!

 

 

© Дафи Сидова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??