4 июл. 2005 г., 22:12

Липсваш ми 

  Поэзия
1707 0 0

Липсваш ми, толкова ми липсваш... Навсякъде виждам твоя образ, твоя нежен поглед, който ме кара да полудявам и любовта си на никой друг да не давам! Липсва ми твоята усмивка, твоята сладка и несравнима целувка. Липсваш ми, мили и без теб нямам сили! Липсваш ми, макар и да знам, колко болка си ми причинил, колко сълзи за теб съм изплакала в нощта и колко за теб съм страдала без вина! Не ще бъда повече с теб, не мога повече да ти вярвам, любовта ми към теб някак си ще залича, въпреки, че спомените все още ме изгарят... И все пак ми липсваш...толкова ми липсваш...

© Красимира Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??