11 июн. 2010 г., 19:12

Липсваш ми 

  Поэзия » Любовная
585 0 1

 Липсваш ми

 

1  Мислиш ли за мене ти,
     както аз сега - кажи?
     Не мога бeз теб да живея
     и да съм само с теб копнея.

 Много те обичам, знай,
    и така ще е докрай.
    За теб мисля аз
    във всеки един час.

 3 Как ми липсваш ти,
    ще умра, разбери.
    Искам да си тук сега,
    за да стана най-щастливата.

 4 Седя в стаята сама,
    без теб в самота.
    Искам да прегръщам и целувам теб,
    всеки дeн и всеки миг само теб.

© Вики Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??