Липсваш ми
1 Мислиш ли за мене ти,
както аз сега - кажи?
Не мога бeз теб да живея
и да съм само с теб копнея.
2 Много те обичам, знай,
и така ще е докрай.
За теб мисля аз
във всеки един час.
3 Как ми липсваш ти,
ще умра, разбери.
Искам да си тук сега,
за да стана най-щастливата.
4 Седя в стаята сама,
без теб в самота.
Искам да прегръщам и целувам теб,
всеки дeн и всеки миг само теб.
© Вики Всички права запазени