17 янв. 2006 г., 09:24

липсваш ми 

  Поэзия
980 1 0

Любов ли е това не зная
Истината е,че ме караш да се чувствам в рая
Плени сърцето ми случайнно
Слушай как тупти безкрайно
Влизаш даже и в съня
А,усещаш ли дъха ми
Шепнеш ми слова прекрасни

Милваш тялото ми страстнно.
Истината е,че.......ужасно

© Ели Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??