Jan 17, 2006, 9:24 AM

липсваш ми 

  Poetry
981 1 0

Любов ли е това не зная
Истината е,че ме караш да се чувствам в рая
Плени сърцето ми случайнно
Слушай как тупти безкрайно
Влизаш даже и в съня
А,усещаш ли дъха ми
Шепнеш ми слова прекрасни

Милваш тялото ми страстнно.
Истината е,че.......ужасно

© Ели Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??