25 мая 2007 г., 07:39

Липсваш ми 

  Поэзия
744 0 0
Обичам твоите кафяви очи -
днес ми липсват и ме боли.
Мисля за допира на твоите ръце.
Тъжи от любов по теб моето сърце.

Като вълни се спускат моите коси -
но сега те няма да ги галиш ти.
Липсваш ми толкова много сега,
самичка си плача в нощта.

© Елица Малева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??