25.05.2007 г., 7:39 ч.

Липсваш ми 

  Поезия
677 0 0
Обичам твоите кафяви очи -
днес ми липсват и ме боли.
Мисля за допира на твоите ръце.
Тъжи от любов по теб моето сърце.

Като вълни се спускат моите коси -
но сега те няма да ги галиш ти.
Липсваш ми толкова много сега,
самичка си плача в нощта.

© Елица Малева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??