May 25, 2007, 7:39 AM

Липсваш ми 

  Poetry
678 0 0
Обичам твоите кафяви очи -
днес ми липсват и ме боли.
Мисля за допира на твоите ръце.
Тъжи от любов по теб моето сърце.

Като вълни се спускат моите коси -
но сега те няма да ги галиш ти.
Липсваш ми толкова много сега,
самичка си плача в нощта.

© Елица Малева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??