15 дек. 2008 г., 12:08

Липсваш ми 

  Поэзия » Философская
1853 0 64
            Липсваш ми

Обгръща ме живота. И скицира.
Мислите
доказват 
черен
фон...

Докосваш ме. И някак си умирам.
Господи,
това ли
е
синхрон?...

Миналото някъде се взира.
В нищото
чертае
път
назад....

Казваш, че е липсата намиране.
А аз
и казвам
просто
Ад!.....

© Таня Георгиева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??