Липсваш ми
Любовта ти твоя още ме обзема
тя отрова е от нечия змия
тя липсва ми и аз ще онемея
от твоята небесна красота
Животът тежък е без теб любима
аз чакам повик от твоето сърце
ти оставаш за мене несравнима
и дали отново пак ще видя твоето лице
Аз чакам вече толкова години
когато ти замина си от мен
едно писмо остави ми за спомен
и една любов изгаряща във мен
Писмо ти пиша а отговор от тебе няма
дали това е нашата съдба
дали любов ще има по-голяма
за да се слеят нашите сърца
Копнея отново да те видя
но не казвай че е за последен път
дано от любовта ни да си съхранила
за да не заминаваш този път
© Виктор Все права защищены