28 мая 2007 г., 21:41

Липсваш ми 

  Поэзия
1190 0 1
Липсваш ми както
безгрижния смях липсва на детето.
Липсваш ми както
чайките липсват на морето.
Липсваш ми както
брега липсва на моряка, заминал далече.
Липсваш ми както
звездите липсват на топлата вечер.
Липсваш ми както
слънцето липсва на свода небесен.
Липсваш ми както
свежия дъжд липсва на топлата есен.
Липсваш ми!!!

© Йорданка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??