28.05.2007 г., 21:41 ч.

Липсваш ми 

  Поезия
1191 0 1
Липсваш ми както
безгрижния смях липсва на детето.
Липсваш ми както
чайките липсват на морето.
Липсваш ми както
брега липсва на моряка, заминал далече.
Липсваш ми както
звездите липсват на топлата вечер.
Липсваш ми както
слънцето липсва на свода небесен.
Липсваш ми както
свежия дъжд липсва на топлата есен.
Липсваш ми!!!

© Йорданка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??