10 апр. 2020 г., 12:49

Липсваш Ти 

  Поэзия » Свободный стих, Другая
714 1 3

Надявам се мълчанието ми да стигне

там, където гласът ми не може!

Липсваш ми, някой ден, някъде отново,

ако се срещнем запознай се пак с мен...

Ще помоля звездите да ми сбъднат една мечта

и където и да си ще те позная пак по гласа...

 

Обичам те!

 

Посвещавам го на хората с разбити сърца!

© Е. Н. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??