Надявам се мълчанието ми да стигне
там, където гласът ми не може!
Липсваш ми, някой ден, някъде отново,
ако се срещнем запознай се пак с мен...
Ще помоля звездите да ми сбъднат една мечта
и където и да си ще те позная пак по гласа...
Обичам те!
Посвещавам го на хората с разбити сърца!
© Е. Н. All rights reserved.