29 июл. 2012 г., 21:17

Лист 

  Поэзия » Философская
709 0 0
На този лист, аз основата би трябвало да изградя,
С бедния си речник и богатата душа.
Би трябвало да мога да те побера из редовете,
В рекламите за красота, а после ще го пусна по медиите.
И парите ти ще събера.
Така постъпва всеки с мечтата си – оголва я пред обществото.
И пошлостта заслепява му окото.
Това е – днес така ни учат:
Продай най-ценното за теб!
Ако в предаване те включат – имал си късмет!
И аз в предишния живот за прожектори милеех,
Но да откъсна листа от сърцето му – не смеех.
Нека тук стоят – зад твърдите корици,
Когато са готови –
сами към вас ще литнат, все едно са птици.
 

© Без Име Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??