19 окт. 2008 г., 09:47

Листопад 2 

  Поэзия » Философская
880 0 32

Вятърът флиртува със листата

и в прегръдка ги люлее...

С влюбен шепот падат на земята,

бързат с нея да се слеят.

 

Страдат оголелите дървета.

Спомените ще ги топлят.

А отгоре шепне им небето:

пак ще дойде Първа пролет...

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??