Вятърът флиртува със листата
и в прегръдка ги люлее...
С влюбен шепот падат на земята,
бързат с нея да се слеят.
Страдат оголелите дървета.
Спомените ще ги топлят.
А отгоре шепне им небето:
пак ще дойде Първа пролет...
© Вилдан Сефер All rights reserved.