20 окт. 2008 г., 11:33

Листопад 3 

  Поэзия » Любовная
1316 0 42

В сянката на твоето отсъствие

сгуши се трепереща тъга.

В себе си отчаяно потърсих те,

но видях отломки празнота...

 

Хлад усетих от горещи спомени.

Вятър на несбъднатост повя.

А въздишката ми неотронена

с есенния листопад се сля...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??