В сянката на твоето отсъствие
сгуши се трепереща тъга.
В себе си отчаяно потърсих те,
но видях отломки празнота...
Хлад усетих от горещи спомени.
Вятър на несбъднатост повя.
А въздишката ми неотронена
с есенния листопад се сля...
© Вилдан Сефер All rights reserved.