5 окт. 2009 г., 07:46

Листопаден спомен 

  Поэзия » Любовная
915 0 42

 

Преплетохме ръцете - клони,

трептяха чувствата - листа...

Безмълвно сляхме се във ствола

отвъд реалност и мечта.

Без дъх потъвахме до корен,

поели глътка красота.

 

Танцуващ листопаден спомен

оголи щедро паметта...

 

 

 

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??