Oct 5, 2009, 7:46 AM

Листопаден спомен 

  Poetry » Love
916 0 42

 

Преплетохме ръцете - клони,

трептяха чувствата - листа...

Безмълвно сляхме се във ствола

отвъд реалност и мечта.

Без дъх потъвахме до корен,

поели глътка красота.

 

Танцуващ листопаден спомен

оголи щедро паметта...

 

 

 

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??