11 февр. 2007 г., 17:08

Логично ще мисля 

  Поэзия
607 0 4
Логично ще мисля,
здраво стъпила вече на земята.
От принципите си няма да се отричам
и ще бъда максимално на себе си вярна...

И на тебе ще бъда, но трябва
да ми засвидетелстваш вярност и ти.
Не мога да се самозалъгвам неразбрана -
от всички, и от себе си дори...

Мъж си, а за вас - митове много...
А аз жена съм и си искам своето.
Дори до Луната ме вдигни, ако се наложи,
но нека любовта ти да е само моя!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??