20 апр. 2013 г., 17:51

Лоша 

  Поэзия » Другая
482 0 1

 

Да, съм лоша,

не съм аз виновна,

то ми е по природа!

Дявол ме наричат,

а след мене тичат!

Опитват се с мен 

да си играят,

но с дявола в мен

ще се опознаят!

 

 

© Снежана Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??